De harmonie financieel steunen

In een muziekvereniging als de Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage gaat veel geld om. Er zijn voortdurend investeringen nodig en hoge kosten voor instrumenten, het opleiden van jonge muzikanten, de vele activiteiten en concerten, de muzikale leiding door professionele dirigenten en zo voort. Cecilia is blij met de bescheiden subsidie van de gemeente Breda en kan niet zonder de financiële steun van sponsors, donateurs, vriend(inn)en en leden van de Club van 100. U kunt ons ook steunen. Doe mee voor behoud en groei van Cecilia!


Club van 100

Door jaarlijks €100,00 te doneren bent u lid van de Club van 100. Daarna nodigt Cecilia u als bijzondere gast uit bij concerten, krijgt u gratis kaartjes of korting, kunt u deelnemen aan de Ceciliadag en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van wat er speelt. Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heet u van harte welkom bij de Club van 100.  Lid worden? Meld u hier aan.


Vrienden van Koninklijke Harmonie Cecilia 

Als Vriend(in) wordt u uitgenodigd voor concerten, activiteiten zoals de Ceciliadag, krijgt u elk concert 50% korting op één concertkaartje en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van het wel en wee van de Koninklijke Harmonie Cecilia. Voor slechts €50,00 per jaar bent u al lid van de Vrienden van Cecilia. Vriend(in) worden? Meld u hier aan.


Donateur

Als donateur wordt u uitgenodigd voor concerten, activiteiten zoals de Ceciliadag, krijgt u elk concert 25% korting op één concertkaartje en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van het wel en wee van de Koninklijke Harmonie Cecilia. Voor slechts €25,00 per jaar bent u al donateur van Cecilia. Vriend(in) worden? Meld u hier aan.

Sponsors

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage werkt graag samen met lokale, regionale en nationale bedrijven en fondsen. Cecilia gaat graag met potentiële sponsors in gesprek over wensen, verwachtingen en de tegenprestaties van de harmonie. Doe mee en voeg u bij de sponsors van Cecilia.

Hörchner Advocaten

Huyskens Communicatie Produkten

Geofunda Adviesbureau voor grondmechanica en funderingstechnieken

Rabobank Clubkas Campagne

Oranjefonds

Nationale Vriendenloterij

Release 1.0.512012.1