Sponsoring Cecilia Princenhage

 

Hoofdsponsor

Door jaarlijks € 500,00 te doneren bent u hoofdsponsor van Cecilia.

Cecilia nodigt u als bijzondere gast uit bij concerten. Ook kunt u deelnemen aan de Ceciliadag en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging. Voorts plaatsen wij uw logo op de homepage van onze website met een link naar uw eigen website, verzorgen een advertentie in te verschijnen programmaboekje(s) bij concerten en vermelden u als begunstiger op al onze correspondentie.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heet u van harte welkom als Hoofdsponsor van Cecilia.  Hoofdsponsor worden? Meld u hier aan

 

Sponsor

Door jaarlijks € 250,00 te doneren bent u sponsor van Cecilia.

Cecilia nodigt u als bijzondere gast uit bij concerten. Ook kunt u deelnemen aan de Ceciliadag en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging. Voorts plaatsen wij uw logo op de sponsorpage van onze website met een link naar uw eigen website en verzorgen een advertentie in te verschijnen programmaboekje(s) bij concerten.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heet u van harte welkom als Sponsor van Cecilia.  Sponsor worden? Meld u hier aan

 

Club van 100

Door jaarlijks € 100,00 te doneren bent u lid van de Club van 100.

Cecilia nodigt u als bijzondere gast uit bij concerten en u krijgt dan gratis kaartjes of korting. Ook kunt u deelnemen aan de Ceciliadag en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van wat er speelt. Indien gewenst plaatsen wij uw naam op de sponsorpage van onze website en maken melding van uw lidmaatschap in te verschijnen programmaboekje(s) bij concerten.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heet u van harte welkom bij de Club van 100. Lid worden? Meld u hier aan

 

Vrienden van Koninklijke Harmonie Cecilia

Door jaarlijks € 50,00 te doneren bent u Vriend of Vriendin van Cecilia.

Cecilia nodigt u als gast uit bij concerten en u krijgt dan 50% korting op één toegangskaartje. Ook kunt u deelnemen aan de Ceciliadag en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van wat er speelt. Indien gewenst vermelden wij uw naam op de sponsorpage van onze website.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heet u van harte welkom als Vriend of Vriendin. Lid worden? Meld u hier aan

 

 

Donateur

Door jaarlijks € 25,00 te doneren bent u Donateur van Cecilia.

Cecilia nodigt u als gast uit bij concerten en u krijgt dan 25% korting op één toegangskaartje. Ook kunt u deelnemen aan de Ceciliadag en blijft u via de Nieuwsbrief op de hoogte van wat er speelt. Indien gewenst plaatsen wij uw naam op de sponsorpage van onze website.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heet u van harte welkom als Donateur. Lid worden? Meld u hier aan

 

Eenmalige bijdrage

Het is uiteraard ook mogelijk om naast genoemde vormen ook een (eenmalige) financiële bijdrage te leveren. Dat kunt u doen door het gewenste bedrag over te maken naar IBAN NL09 RABO 0142 4053 02 ten name van Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage. Bij voorbaat dank.